قالب های فارسی وردپرس 14

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 14

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

ایمیلهای خود را امضا کنید!

در صورتی که شما هم از آن دسته افرادی هستید که نامه های خود را با برنامه Outlook Express ارسال و دریافت میکنید، میتوانید از قابلیت جالب این برنامه استفاده نمایید. بدین شکل که میتوانید در انتهای تمامی ایمیلهای ارسالی یک عبارت و یا یک عکس را قرار دهید تا به عنوان امضای ثابت شما برای دریافت کنندگان ایمیل ارسال شود.

 

بدین منظور:
ابتدا Outlook Express را باز کرده و از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید.
سپس بر روی قسمت Signatures کلیک کنید.
در بخش Signatures براحتی می توانید یک امضا برای نامه هایتان بسازید. برای این کار روی New کلیک کنید و در ویرایشگر پایین در قسمت Text متن مورد نظر خود را وارد کنید یا چنانچه فایل خاصی (تصویر امضای واقعی شما) مد نظر شماست از قسمت File آن را وارد کنید.
در پایان به این نکته دقت کنید که اگر میخواهید امضای شما به انتهای همه نامه های ارسالی شما اضافه شود باید گزینه Add signatures to all در بخش Settings signatures تیک خورده باشد. در ضمن اگر نمی خواهید امضای شما به انتهای پاسخ نامه های اضافه شود باید گزینه Don't add signatures to تیک خورده باشد.

منبع:tarfandestan.com

قطعاً زمان هایی پیش خواهد آمد که به دلیل مسافرت یا تعطیلات کاری به ای میل خود دسترسی نداشته باشید. این تاخیر چندروزه در مطالعه ای میل ها و ارسال پاسخ می تواند به قیمت رنجیده شدن دوستان یا از دست رفتن فرصت های کاری تمام شود. Vacation Response به عنوان یک پاسخگوی اتوماتیک به تمامی ای میل های دریافت شده پاسخی مناسب خواهد داد و از ارسال کننده آنها به واسطه عدم دسترسی شما به صندوق پستی تان پوزش خواهد خواست.


روش کار بسیار ساده است:

بر روی Options از ناحیه بالا و سمت راست صفحه اصلی ای میل خود کلیک کرده و از منویی که ظاهر خواهد شد گزینه Mail Options را انتخاب کنید. از سمت چپ صفحه ظاهرشده گزینه Vacation Response را انتخاب کنید. در صفحه ای که ظاهر خواهد شد گزینه Enable auto response during your vacation را فعال کرده، تاریخ شروع زمان پاسخگویی خودکار را در قسمت Auto respond from و تاریخ پایان زمان پاسخگویی خودکار را در قسمت up until وارد کنید. در مقابل هر کدام از این گزینه ها، کادر اول برای وارد کردن ماه، کادر دوم برای وارد کردن روز و کادر سوم برای وارد کردن سال در نظر گرفته شده است. در قسمت Generic Response متنی را که مایلید در پاسخ به ای میل های دریافتی به صورت اتوماتیک ارسال شود، درج کنید. این پاسخ می تواند اعلام وصول ای میل و قولی برای مطالعه و پاسخ به آن پس از بازگشت از تعطیلات باشد. در صورت تمایل می توانید در قسمت Special Response پیغامی را به صورت اختصاصی برای ای میل های مورد نظرتان درج کنید. در پایان روی گزینه Save Changes در بالای صفحه کلیک کنید.

منبع:آفتاب

همان طور که می دانید، وب، عامل دسترسی آسان به خدمات و محتویات مجازی و در واقع مفهوم اینترنت از دید یک کاربر است.با حیات و گسترش روز افزون وب، کاربری آسان انگیزه اصلی کاربران اینترنت جهت استفاده از این شبکه می باشد، پس قطعاً دور از ذهن است یک کاربر اینترنتی راضی شود برای استفاده از خدمات مختلف مورد نیازش هر روز به چندین سایت سرکشی کند و برای استفاده از آنها مجبور به ثبت نام های تکراری و نیز محافظت از چندین شناسه و رمز عبور متفاوت باشد، از همین رو وب، ناخواسته به نسل جدیدی از سرویس دهی رسید که امروز همگی آن را با نام «وب پورتال» می شناسند.


ترجمه کلمه Portal به فارسی در فرهنگ لغت «دریچه»، «درگاه» و «مدخل»ذکر شده اما کلمه پورتال در تکنولوژی اطلاعات معنی متفاوتی دارد.اگر بخواهیم ساده بگوییم، پورتال صفحه وب واسطی است که امکان دسترسی آسان را به هر چیزی که کاربر، برای انجام وظیفه یا خواسته اش نیاز دارد-بدون توجه به اینکه محل فیزیکی آن کجاست، فراهم می کند.به بیان دیگر پورتال درگاهی است به دنیایی مجازی که کاربر می تواند از طریق امکانات فراهم شده در آن، تمامی نیازهای خود را برآورده کند.نیازهایی مانند جست و جو و یا خرید (مثلا یک کتاب)، دسترسی به حساب بانکی، افزایش و کاهش اعتبار یک حساب بانکی، افزایش و کاهش اعتبار یک حساب اعتباری و یا بروز رسانی اطلاعات سخت افزاری از محل کار، پورتال همه چیز را از طریق درگاهی واحد برای کاربر خود فراهم می سازد.
در این تعریف منظور از واژه Portal، یک Gateway و یا Doorway یا همان شاهراه و دروازه است، دروازه ای که به تبعیت از ذات اصلی خود یعنی همان دسترسی آسان، دسترسی ما را به وب و در نهایت اینترنت راحت تر از پیش می کند و محلی است برای به اشتراک گذاری خدمات و محتوا توسط چندین وب سایت قدرتمند.آنچه از این تعریف بر می آید بر ما روشن می سازد که وب پورتال یک محصول خاص نیست و همانند وب سایت یک ماهیت استاندارد و تشکیل شده از دو زیر ساخت خدمات (Services)و محتویات (Content)است که این ماهیت، خروجی چندین استاندارد، دیتا و engine خاص، زیر نظر یک یا چند مجموعه نظارتی مشخص و همگام است.


ویژگی های اصلی یک پورتال عبارت است از:
-تجمع اطلاعات
-هدف دار بودن اطلاعات
-در دسترس بودن اطلاعات
-دریچه ورود منحصر به فرد

معمولاً این تعریف اکثر کاربران غیر مسلط را به اشتباه می کشاند که هر وب سایت پر از لینک و یا یک وب سایت همه کاره، همان پورتال است، چرا که بر اساس این تعریف، می تواند دسترسی کاربران را به سایر وب سایت ها آسان تر کند که می توان با اطمینان گفت این تعبیر کاملاً غلط و دور از تعاریف استاندارد می باشد، چون همانطور که ذکر کردیم، وب پورتال یک ماهیت تحت وب است که ارائه دهنده خدمات و محتویات به صورت یکجاست.هدف وب پورتال طبقه بندی کردن اطلاعات ونیز تعریف دسترسی آسان به آنهاست و برای جلوگیری از پراکندگی در چگونگی یافتن، دسترسی ونگهداری اطلاعات توسط کاربر و به صورت خلاصه جلوگیری از سردرگمی آنها، به صورت همزمان سرویس های اصلی و جانبی را در اختیار کاربران قرار می دهند. مجموع این سرویس ها در یک بستر اشتراکی (Account)نقطه مشترک دارند که اصلی ترین نقطه مشترک آن ها ID و Profile است. سرویس های یک وب پورتال تنوع بیشتری نسبت به سرویس های یک وب سایت دارند، چرا که فعالیت وب سایت ها اکثراً به صورت تخصصی بوده و موضوعیت آنها اغلب حول یک و یا چند آیتم مشخص و محدود که نهایتاً توجیه کننده یک مورد مشخص است می گردد.همین امر سبب محدود بدون گروه های کاربری وب سایت ها می شود.اما یک وب پورتال با تنوعی که در سرویس های آن ذکر شد می تواند میزبان اکثر اقشار جامعه با هر نوع طرز فکر، سلیقه و نهایتاً نیازی باشد.پورتال در واقع دروازه ورود به یک بانک اطلاعاتی است.نکته مهم این است که پورتال همواره ما را به سایت ها یا پورتال های دیگر راهنمایی می کند و به خودی خود تنها یک راهنما است.برای همین است که در بعضی از موارد به پورتال ها، Internet Yellow Pages نیز می گویند.
پورتال عموماً حاوی مطالبی است که جنبه اطلاعات عمومی دارد.داده هایی که از منابع مختلف بر روی یک پورتال جمع آوری می شوند، معمولاً دارای پراکندگی فراوانی هستند.به همین علت، در بسیاری از پورتال ها، ابزارهایی مانند Directory قرار داده می شود تا این اطلاعات را طبقه بندی نماید.از سوی دیگر داده های قرار داده شده بر روی یک وب سایت، اولاً از منابع محدودتری تامین می شوند و ثانیاً دارای پراکندگی زیادی نبوده و حول یک محور و موضوع مشخص می باشد.پورتال یک سیستم کاربر محور می باشد.به این معنی که تمام امکانات پورتال بر این اساس پیش بینی شده است تا جوابگوی نیازهای کاربران با سلایق، علاقمندی ها، سنین و رده های کاری متفاوت باشد.امکاناتی مثل پست الکترونیک، Chat، انجمنن های اینترنتی و...همه برای آن است که کاربران را به هر شکل ممکن به پورتال دعوت نماید.همچنین وب پورتال ها سعی می کنند سرویس های مطلوب و به روزی را در کنار سایر سرویس های اصلی و کلیشه ای در اختیار کاربران خود قرار دهند تا با جذب تعداد بیشتری از کاربران، افزایش سئو سایت میموس توسط سرویس های جانبی و جذاب خود، صاحب سهم بیشتری از بازدید کنندگان باشند.اکثر وب پورتال ها برای جذب بازدید کنندگان، سعی می کنند اصلی ترین وعمومی ترین سرویس ها را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دهند.سرویس هایی از جمله:

ماشین جست و جو
ایمیل
فضای رایگان و یا وبلاگ
ارائه اطلاعات مختلف (مسافرت، پزشکی و...)
اخبار
دانلود (فرمت های مختلف)
گفت و گو و chat
با این تعاریف در می یابیم که اکثر وب پورتال ها در چند آیتم نقاط مشترک و کلیشه ای دارند که عبارت است از:
-تنوع سرویس دهی
-چگونگی سرویس دهی
-نحوه دسترسی کاربر به سرویس
-درآمد زدایی و Business Plan
_تامین اطلاعات


پورتال را می توان یک مرکز ارائه خدمات و اطلاعات اینترنتی دانست که بر چهار پایه اصلی استوار است:




سئو چگونه پیشه می کند

قطعاً گواه آن بوده اید که با تایپ یا گفتن کلماتی به گوگل، لیستی از سایت های مرتبط به واژه مد نظر شما برایتان ظاهر میشود. ولی این اتفاق دقیقاً چطور می افتد. و این لینک ها چطور به صورت جادویی در صفحه گوگل ظاهر می شوند.


گوگل برای آنکه بتواند سایت ها را در صفحه نتایج جستجو نشان دهد باید آغاز ربات های خود را برای رسیدگی و نمایه کردن سایت شما بفرستد این ربات ها Crawler نام دارند که به فارسی به آنها خزنده گفته میشود. این ربات ها با کمک نقشه سایت و محتوای سایت شما اطلاعات کاملی را از سایت به گوگل ارسال می کنند. ربات های گوگل برای ارسال این اطلاعات به سررسید زیادی نیاز ندارند. بعد از آن الگوریتم های گوگل شروع به بررسی این اطلاعات کرده و بر بنیاد کیفیت درونمایه و وابستگی آن با موضوع جستجو شده توسط کاربر رتبه ای به سایت شما خواهند داد.


فاکتور های زیادی برای تعیین رتبه سایت در گوگل وجود دارد در نمودار پایین بعضی از این فاکتورها و میزان اهمیت آنها در تعیین رتبه سایت را نگریستن می کنید.

1)انطباق پذیری (Customization)
در یک تعریف کلی انطباق پذیری یعنی، گلچین کردن اطلاعات موجود بر اساس خصوصیات کاربر از قبیل سن، رده شغلی، میزان تحصیلات، سلایق، زبان، محل زندگی و...توسط خود کاربر و یا بر اساس سیاست های ارائه اطلاعات پورتال.


2)اختصاصی کردن (Personalization)
Personalization، پروسه ای است که از طرف پورتال برای نمایش اطلاعات به کاربران بر اساس نیازهای آنان اجرا می شود.این مقوله نیازمند وجود Content Metadata(یعنی اطلاعاتی در مورد اطلاعات موجود در سایت)است که نقش هر کدام از کاربران را، به علاوه حقوق دسترسی (Access Rights)آنها مشخص می کند.


3)یکپارچگی (Integration

 

4)پشتیبانی انجمن های اینترنتی (Online Commenities)

 

5)توصیه ومعرفی کردن محتوا (Recommendation)
سیستم Recommender به این معنی است که یک نرم افزار، از اطلاعاتی که در مورد شما می داند، برای پیشنهاد کردن اطلاعات و یا خدمات جدید استفاده می کند.پورتال می تواند بر اساس علاقمندی های یک کاربر و یا اطلاعاتی که در مورد او می داند، مطالب مناسب را در اختیار او قرار دهد. این مساله می تواند حتی از طریق دنبال کردن موضوعات مورد علاقه کاربر نیز صورت گیرد.

 

6)گلچین کردن و خلاصه کردن مطالب (Excerpt Content)
پورتال می تواند به صورت اتوماتیک مطالب را خلاصه نموده و در اختیار کاربر قرار دهد.به عنوان مثال کلمات کلیدی یک مقاله می تواند برای جست و جوی آن مورد استفاده قرار گیرد.شاید بتوان از Yahoo!به عنوان کامل ترین پورتالی که تا به حال ساخته شده است نام برد.بنا به آنچه در بالا آورده شده است، تفاوت های اساسی میان یک وب سایت و یک پورتال وجود دارد.نهایتاً آیتم دیگری که جز کلیشه ای ترین خصوصیات وب پورتال هاست تامین محتویات آنهاست.هیچگاه یک پورتال مانند Yahoo نمی تواند تامین کننده تمامی محتویات و یا حتی مدیر کلیه بخش های خود باشد چرا که در صورتی که قرار باشد تمامی این کارها را به تنهایی انجام دهد، جدا از صرف هزینه زیاد و نیاز به زمان بالا جهت جمع آوری و طبقه بندی، به دلیل نبود ذهنیت های متفاوت و تنوع سلیقه، خود را با معضل یکنواختی و روزمرگی روبرو ساخته است و این می تواند نقطه شروع هرز رفتن حیات یک وب پورتال باشد.

منبع:شمال کلیک

وب, کاربران اینترنت, اینترنت, سرعت اینترنت, اینترنت رایگان, اینترنت پرسرعت, آموزش اینترنت, نرم افزار اینترنت, ترفند اینترنت, اس ام اس از طریق اینترنت, تکنولوژی اطلاعات, اطلاعات سخت افزاری, اینترنت, وب پورتال, کامپیوتر, بازی کامپیوتر, آموزش کامپیوتر وب, کاربران اینترنت, اینترنت, سرعت اینترنت, اینترنت رایگان, اینترنت پرسرعت, آموزش اینترنت, نرم افزار اینترنت, ترفند اینترنت, اس ام اس از طریق اینترنت, تکنولوژی اطلاعات, اطلاعات سخت افزاری, اینترنت, وب پورتال, کامپیوتر, بازی کامپیوتر, آموزش کامپیوتر

اگر از کاربران همیشگی مسنجر محبوب ، یاهو مسنجر باشید ، حتماً به این موضوع پی بردید که نمایش PM ها گاهی چه آزارهنده میشود؟ به ویژه وقتی مشغول کاری هستید و با ارسال PM از جانب دوستانتان پنجره PM به طور مزاحمی ظاهر میشود. به خصوص وقتی شخصی در کنار شما حضور دارد این موضوع آزاردهنده تر نیز میشود. پس علاوه بر این موضوع برای تنوع هم که شده خوب است با استفاده از این ترفند نوع نمایش پنجره PM به هنگامی که دوستانتان به شما پیام میدهند را عوض کنید. مطمئن باشید از این تغییر رویه پشیمان نخواهید شد. لازم به ذکر است این نوع نمایش در مسنجر Windows Live Messenger به طور پیش فرض فعال است.

 

بدین منظور:

نرم افزار Yahoo Messenger را اجرا کنید.
از منوی Messenger به Preferences بروید.
در لیست Category گزینه Messages را انتخاب کنید.
اکنون تنظیمات مربوط به این قسمت را در بخش دیگر پنجره مشاهده میکنید.
حال تیک گزینه Minimize the message window to the taskbar را از قسمت When I recive a new message بزنید.
در زیر مجموعه آن تیک گزینه Show messages at the bottom right of screen را نیز بزنید.
دکمه OK را بزنید تا تنظیمات ذخیره شود.
اکنون منتظر بمانید تا دوستی به شما PM دهد ، سپس خواهید دید پیام او در پنجره کوچکی ابتدا نمایش داده میشود و خودتان میتوانید با باز کردن پنجره PM در Taskbar ، پیام او را بخوانید.
دقت کنید اگر گزینه Show messages at the bottom right of screen را نزنید ، این پنجره کوچک هم دیگر نمایش داده نمیشود.

شاید تا به حال در مورد سرویس ایمیل شرکت گوگل به عنوان یک سرویس ساده و کار آمد نگاه می کردید صفحات بسیار ساده و سریع و به دور از هر نوع آزار دهندگی برای کاربر به جرعت می توان گفت که این سرویس شرکت گوگل واقعا محیط کاربر پسندی را رعایت کرده است و با ساتفاده از تکنولوژی برتر آژاکس این خواصیت خود را افزایش داده است من در این رابطه و این سرویس تحقیقاتی کردم که آنها را به اختصار برای شما در اینجا شرح می دهم.


شاید بسیاری از امکاناتی را که هم اکنون برای شما شرح خواهم داد به چشم نیامده باشد و یا از نظر شما کاربردی نداشته باشد ولی با آشنا شدن با این سرویس ها به صورت خود کار کاربر دائم آنها خواهید شد.
- آیا می دانستید که از طریق یک حساب کاربری در جیمیل می توانید چندین پست الکترونیکی خود را از این نوع تحت پشتیبانی قرار دهید.و اگر برای شما به هر کدام از پست های الکترونیکی تان پستی ارسال شود شما همه آنها را در یکی از پست هایتان مشاهده کنیدویا می توانید با همین امکان از طریق صفحه جیمیل اصلی خود با استفاده از چند ایمیل خود و یا یک ایمیل خود برای دوستانتان پست بفرستید.

 

آشنایی با Gmail و امکانات آن 
- آیا می دانستید می توانید برای نامه های خود تاییدیه ایجاد کنید تا هر کاربری که برای شما نامه ای را فرستاد به ایشان یک نامه ارسال شود که نامه ایشان را دریافت کرده اید.
- آیا می دانستید که پست الکترونیکی خود را می توانید در آر اس اس هم مشاهده کنید.
- از این امکان چه می توانید با دوستان خود که آنها هم پست الکترونیکی جیمیل دارند در همین صفحه مدیریت پست الکترونیکی خود به چت بپردازید.
- شما می توانید برای نامه های خود دسته بندی ایجاد کنید و نامه های خود را در دسته بندی های متفاوت قرار دهید.
- می توانید با استفاده از نرم افزار گوگل درایو از فضای ایمیل خود به عنوان یک درایو در اینترنت استفاده کنید.
- اگر سرعت شما در اینترنت کم است و نمی توانید صفحه جیمیل را در محیط آژاکس مشاهده کنید می توانید با قالب اچ تی ام ال صفحه خود را ببینید.
شما می توانید تعداد ایمیل ها را در هر صفحه مشخص کنید
- برای پست الکترونیکی خود یک عکس قرار دهید
- زبان صفحه خود را انتخاب کنید - از کلید های میان گذر استفاده کنید
- نمایش تصاویر را محدود کنید - نوع قالب ویرایش متن خود را تغییر دهید
- پست های الکترونیکی خود را از طریق دیگر نرم افزار ها مشاهده کنید
- برای نامه های خود فیلتر ایجاد کنید
- و ...


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.